Kvalitet

Olielys: 

API-X producerer alle olielys på vores egen fabrik som er beliggende i Bosnien. Fabrik er ISO 9001 certificeret og alle produkter der produceres på fabrikken gennemgår en løbende kvalitetstest for at sikre en høj produktkvalitet. Desuden sikre beliggenheden i Europa, at produktionen er tæt på markederne i EU. 

 

Alle vores vegetabilske olielys og refiller er produceres af RSPO certificeret palmekerneolie. Palmeolie er den afgrøde i verden, der giver det største udbytte pr hektar. Det er derfor en olie, der er meget bæredygtig. Palmeolie er CO2 neutral som andre vegetabilske olier. RSPO-certificering sikrer desuden, at olien kommer fra kontrollerede plantager i Asien. Den olie API-X benytter kommer primært fra tidligere gummitræsplantager i Malaysia, som nu er tilplantet med Palmer. 

 

Optændingsprodukter: 

Vores optændingsprodukter produceres i Irland. Fabrikken i Irland er en af verdens største fabrikker der producerer optændingsprodukter og er ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001 certificeret. 

 

Grillbriketter: 

Vores Long Glow grillbriketter er certificeret i henhold til DIN SPEC 91346, der er den nyeste og strammeste certificering af grillbriketter, og udover at sikre dig en lang brandtid på +240 minutter også sikre dig at briketter ikke udleder skadelige stoffer* under grilning. 

 

Papir: 

Mammut køkkenruller og toiletpapir produceres af 100% nye cellulose fibre for at give papiret en høj brudstyrke. Mammut køkkenruller er derfor også godkendte til fødevarebrug. 

 

Servietter:

Galla servietterne er produceret af 100% nye cellulose fibre med den specielle micro-point teknologi, der sikrer en serviet der føles som en stofserviet.

 

 

 

* I henhold til DIN SPEC 91346