Om os

API-X A/S blev etableret 30. september 2017.

 

Virksomheden har fokus på Grill og optændingsprodukter til forbrugerne samt olielys. Vi producerer selv vegetabilske olielys og olielys baseret på N-paraffin. Begge typer er væsentligt bedre for indeklimaet end traditionelle stearinlys.  

 

API-X A/S har patenteret et vegetabilsk olieprodukt som kan benyttes til at producere hvide vegetabilske optændingsprodukter som er miljøvenlige og bæredygtige.  Disse nye optændingsprodukter udvikler vi i samarbejde med Europæiske producenter af optændingsprodukter.

ZIP Grill og optændingsprodukter leverer vi til hele Skandinavien, og vil løbende samme med ZIP tilbyde nye miljøvenlige og bæredygtige Grill og optændingsprodukter sammen med de mere traditionelle optændingsprodukter fra ZIP.

Long Glow grillbriketter er en højkvalitetsgrillbriket med en brændetid på 4 timer. Forbrugerne får en briket der leverer en jævn og stabil grilning over mange timer. Long Glow briketterne kan naturligvis genbruges hvis ikke man har brug for 4 timers grilning.     

Vores egen fabrik som producerer vores olielys er ISO 9001 certificeret og placeret i Europa, hvilket sikre en høj kvalitet og giver hurtig reaktionstid til alle Europæiske markeder. 

  

Besøg også: www.stella-light.com