Råvarer

Vi bruger en del kræfter på at finde højkvalitets råvare som vi benytter i vores produkter.

 

Som eksempel kan nævnes, at vi til produktion af vores køkkenruller og toiletpapir kun benytter 100% rene nye cellulosefibre primært for at sikre et stærkt og brugbart papir men også for at forbrugerne kan benytte køkkenrullen til fødevarebrug. Der sælges forsat store mængder køkkenruller produceret af genbrugspapir som er uegnet til fødevare kontakt. 

 

Vores vegetabilske olielys produceres udelukkende af RSPO certificeret palmekerneolie der kommer fra kontrollerede plantager i Malaysia. 

 

API-X har patent på en formel som giver os mulighed for at producerer en helt ny 100% vegetabilske optændings blok som er lige så effektive som n-paraffin optændingsblokke, men ikke baseret på brug af træ i blokken. 

 

Vores servietter er naturligvis også produceret af 100% nye cellulosefibre og så benytter vi en speciel Micro point teknologi som gør at servietten føles som en stofserviet.

 

Long Glow stenkulsbriketter er en ægte long-Life briket. Den er udviklet i Tyskland og giver dig som forbruger en grillbriket der kan brænde i over 4 timer ved en temperatur på over 200 grader. Fordelen ved Long Glow briketten er at den ikke udleder giftige gasser* uden grilningen grundet den specielle varmebehandlingen briketterne får under produktionen.